THUISJACHT: Olivia Caers - Thuis in haar passie


07/04/2024

Van kindsbeen af is Olivia Caers gefascineerd door woningen en alle aspecten ervan. Voeg daarbij een studie makelaardij, zin voor vlotte communicatie en je krijgt een gepassioneerde vastgoedspecialiste. Olivia werkt als vaste kracht in het Domestic Kantoor in Beerse. “Ik wil mensen vooral ontzorgen. Gepieker vermijden door een correcte service van contract tot compromis.”


Ontzorgen van contract tot compromis

Olivia Caers startte haar carrière bij Domestic als stagiaire. Ondertussen is ze een vaste kracht in het kantoor van Beerse. “Van kinds af aan ben ik verzot op huizen. Zowel van de binnen- als de buitenkant ervan. Ook met het interieur kan ik me geweldig amuseren.” 


Zo laat Olivia klanten kennismaken met het potentieel van een bestaande woning. “Er zijn vaak zoveel mogelijkheden. Het is de taak van de makelaar om verschillende troeven te spotten en over te brengen.”


De werking van Domestic vat Olivia samen als ‘compleet’. “Als makelaar ben je een vertrouwenspersoon. Je gaat aan de slag met zowel kapitaal als emoties. We nemen het hele traject uit handen. Van contract tot compromis. Van papierwerk en onderhandelingen blijven mensen dus gespaard. Dat voorkomt heel wat gepieker. Hun - toekomstige - huis is in goede  handen.”

Voldoende uitdaging

Het takenpakket van de makelaar is enorm uitgebreid. Zowel administratieve als social skills zijn nodig om dit beroep met verve uit te voeren.

“De verschillende taken bieden me voldoende uitdaging. Bij Domestic mag je een persoonlijke aanpak hanteren. Zo doe ik graag een vlotte babbel met de mensen. Dat stelt ze op hun gemak. Maar even goed weten waarover je spreekt. Up-to-date zijn over wetgeving of registratierechten, bijvoorbeeld. Elk compromis is anders. Iedere samenwerking is een leerschool.”

(Lees verder onder de foto)

“Niet zo makkelijk als op tv”

“Achteraf zijn klanten blij dat ze een makelaar onder de arm hebben genomen”, aldus Olivia. Zo heeft een samenwerking met een vastgoedspecialist tal van voordelen.

“Als makelaar vertellen wij geen ‘foefkes’. Particulieren zijn bijvoorbeeld niet van alles op de hoogte. Wij beschikken over de kennis en professionaliteit om onderhandelingen aan te gaan. We worden daar dan ook op aangesproken. Samenwerken met een professional levert altijd op. Al is het gemoedsrust.”,vertrouwt Caers toe.
Bij een samenwerking met Domestic zijn contacten op de hoogte van iedere stap.

“We zeggen bijvoorbeeld nooit de prijs achteraf. Zoals je in bepaalde tv-programma’s ziet. Nog een misverstand dat de wereld uit moet: het is niét zo makkelijk als op tv.”, lacht Olivia. 

Domestic Dilemma

Appartement / ✅ Huis

✅ Frietjes / Pizza

✅ Bellen / Mailen

Bergwandeling / ✅ Citytrip

Grote stad / ✅ Gezellig dorp

✅ Mix landelijk modern


Vastgoed kopen of verkopen in Beerse?

Vastgoed kopen of verkopen in Beerse?

We nemen je graag mee door het actueel aanbod en wandelen je van A-Z door de stappen van de aankoop en verkoop van je woning. Ook voor het huren en verhuren van panden staan onze makelaar Olivia voor je klaar.

Contacteer kantoor Beerse
Vraag een schatting aanGratis schatting