Wij zorgen voor jouw vastgoed

Je verkoopt niet elke dag je woning

Zo'n belangrijke transactie vereist een professionele aanpak. Met kantoren in Turnhout, Beerse, Lichtaart, Mol, Retie en Dessel kennen we de Kempen als onze broekzak. Onze BIV-erkende medewerkers zijn elke dag vol passie bezig met vastgoed, daarom verdienen zij jouw vertrouwen.

Domestic Makelaars begeleidt jou als eigenaar tijdens het volledige verkoopproces Vraag jouw schatting aan!

 • Verkoopprijs bepalen
  Het is van essentieel belang dat je met een correcte en haalbare verkoopprijs het verkoopproces start.
 • Verkoopdossier samenstellen
  Samen met jou nemen wij de vele verplichte attesten in het verkoopdossier op met o.a. EPC of EPB, bodemattest, stedenbouwkundig uittreksel, keuringsattest elektriciteit enzovoort.
 • Publiciteit voeren
  Zowel online als offline zetten wij jouw eigendom in de kijker. Wij beschikken over een brede waaier aan effectieve publiciteitskanalen.
 • Kandidaat-kopers informeren
  Stellen klanten telefonisch of via mail vragen over uw eigendom? Wij helpen hen vriendelijk verder met de grootste professionaliteit.
 • Plaatsbezoek begeleiden
  Wanneer potentiële kopers jouw eigendom bezoeken, is steeds een van onze makelaars aanwezig.
 • Onderhandelen
  Wij leiden de onderhandelingen en geven jou het beste advies. Jij hebt uiteraard altijd het laatste woord.
 • Verkoopovereenkomst opmaken
  In samenspraak met onze jurist stellen wij een compromis op. Voor de ondertekening lezen de aangeduide notarissen de tekst na.
 • Verkoop tot akte afronden
  Bij het verlijden van de notariële akte begeleiden wij jou met raad en daad. Wij controleren o.a. of het voorschot tijdig door de koper wordt betaald.
Domestic Makelaars begeleidt jou als eigenaar tijdens het volledige verkoopproces

Bekijk hoe we te werk gaan

Vastgoed verkopen is een belangrijke mijlpaal in je leven. Zo'n belangrijke transactie vereist een professionele aanpak. Onze BIV-erkende medewerkers zijn elke dag vol passie bezig met vastgoed, daarom verdienen zij jouw vertrouwen.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?
ยป Vraag jouw schatting aan!


Bij Domestic Makelaars bouwen wij op jouw vertrouwen Vraag jouw schatting aan!

Vastgoedmakelaars gaan aan de slag met het eigendom (lees: kapitaal) van anderen. Dit vergt een sterke vertrouwensrelatie! We zijn ons zeer goed bewust van de grote verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. We gaan dan ook tot het uiterste om de belangen van onze opdrachtgevers te behartigen.

Dat vertrouwen garanderen wij natuurlijk ook aan onze kandidaat-kopers. Een onroerend goed aanschaffen is immers geen alledaagse beslissing. Voor de meesten is dit zelfs een belangrijke stap in hun leven. Daarbij willen wij jou, kandidaat-koper, zo goed mogelijk begeleiden.


Vraag een schatting aanGratis schatting