THUISJACHT: Dirk Luyckx - Vakman in vastgoed


23/03/2024

Dirk Luyckx heeft al ettelijke jaren op de teller als commercieel talent. Hij versterkt de rangen bij Domestic Makelaars. De vastgoedspecialist vertegenwoordigt verschillende gemeenten, waaronder Merksplas. De regio heeft voor deze Kempenaar weinig geheimen. Hetzelfde geldt voor zijn métier. “Vastgoed is een vak.”

“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.” Dat is het credo van Dirk. De makelaar wil het vertrouwen van zijn contacten waard zijn. “Dat begint met een simpele vraag. ‘Wat heb je nodig?’ Van daaruit maken we een analyse en filter je heel wat zaken. Alleen zo kan je verwachtingen inschatten en ze vervolgens inlossen.”


Die criteria worden ook digitaal ingegeven. De contacten van Domestic zijn steeds op de hoogte van nieuwe panden. “Dat ontzorgt niet enkel potentiële kopers. Dankzij zulke software blijf je zowel als klant als makelaar up-to-date.”


“Zeggen wat je doet en doen wat je zegt”


Een uitgebreide analyse en vakkennis zijn volgens Dirk de sleutels tot een correcte samenwerking.


"'Correct’ omvat eigenlijk de werking bij Domestic. Zo beginnen we steeds met een accurate schatting. Op die manier kunnen we beter ‘werken’ met prijzen. Net door onze vakkennis kunnen we onze schatting en prijs staven. Ervaring en knowhow nemen we integraal mee naar de onderhandelingstafel.”

Luisteren, knopen doorhakken & bruggen bouwen

De vraag waarmee Dirk elke werkdag begint: “Wat gaan we vandaag beleven?”

“Als vastgoedspecialist maak je enorm veel mee. Je ontmoet de mensen achter de voorgevel. Vervolgens krijg je een plaats aan de keukentafel. Emoties meemaken vanop de eerste lijn… Dat is bijzondere chemie.”
Communicatie is key bij Dirk. Luisteren, knopen doorhakken en bruggen bouwen behoren tot het uitgebreide takenpakket van een vastgoedspecialist.

“Door expertise en ervaring stel je de juiste vragen. Eigenlijk moet je vooral luisteren en in dialoog gaan. Als makelaar kan je ideeën geven, perspectief bieden en - misschien nog het belangrijkst - mensen geruststellen.”

Makelaar als derde partij

Dirk is gepassioneerd door zijn vak. “Mensen wantrouwen makelaars soms. Onterecht, volgens mij. We fungeren als raadgever en vertrouwenspersoon. Net door onze kennis van wetgeving, bijvoorbeeld.”

Bovendien beschikt Domestic over de juiste mensen op de juiste plaats om een woning te verkopen. Professionele foto’s, een gratis schatting en een uitgebreid netwerk zijn slechts een greep uit de toolbox van de Kempense vastgoedspecialist.

“Als derde partij werk je als filter. Dat vergemakkelijkt onderhandelingen. Je knipt je haar toch ook niet zelf? Daarvoor reken je op een professional. Dat is met de inkoop en verkoop van vastgoed net hetzelfde”, knipoogt Dirk.

Domestic Dilemma

Appartement / ✅ Huis

Friet / Pizza

✅ Mix bellen en mailen

✅ Gezellig dorp / drukke stad

Modern / ✅ Landelijk


Vastgoed kopen of verkopen in regio Merksplas - Rijkevorsel - Hoogstraten?

Vastgoed kopen of verkopen in regio Merksplas - Rijkevorsel - Hoogstraten?

We nemen je graag mee door het actueel aanbod en wandelen je van A-Z door de stappen van de aankoop en verkoop van je woning. Ook voor het huren en verhuren van panden staan onze makelaar Dirk voor je klaar.

Dirk Luyckx - 0475 32 57 71 - dl@domestic.be

Contacteer ons
Vraag een schatting aanGratis schatting