Residentieel en rustig wonen op een toplocatie te Oud-Turnhout?


09/11/2022

Maak kennis met het nieuwbouwproject ‘DEYCKE’ op dinsdag 22 november!In een binnengebied tussen de Neerstraat en de Steenweg op Sevendonk zal een schitterend woonproject gerealiseerd worden. Kandidaat-kopers hebben keuze uit 6 tuinwoningen en 41 appartementen.

De ligging van dit project is werkelijk onevenaarbaar! Vanuit de appartementen heb je uitzicht op uitgestrekte boomgaarden en weilanden. Het centrum, supermarkten, scholen en openbaar vervoer liggen evenwel op wandel-en fietsafstand.In het project zullen een centraal groenplein, een gemeenschapsruimte en een overdekte speelruimte worden geïntegreerd.

Er is een grote ondergrondse parking en het binnengebied zal autoluw blijven.
Het spreekt voor zich dat de alle wooneenheden worden uitgerust met de meest recente duurzame technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen en regenwaterrecuperatie.

Het E-peil zal lager zijn dan 20.Bij de appartementen is er keuze uit gelijkvloerse appartementen met een tuintje maar er zijn ook royale dakappartementen/penthouses. Er zijn appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Het project is een realisatie van ‘Vanhout Projects’ uit Geel.

Maak kennis met dit nieuwbouwproject

Op dinsdag 22 november as. kan u vrijblijvend kennismaken met dit project in CC De Djoelen (zaal De Koning – Steenweg op Mol 3 te Oud-Turnhout).

Je bent welkom vanaf 17u00 tot 22u00.

Bevestig graag even uw aanwezigheid via info@domestic.be !

Vraag een schatting aanGratis schatting