Nieuw woonproject voor het centrum van Witgoor


20/09/2022

Domestic Makelaars start binnenkort met de verkoop van het stijlvolle en energiezuinige nieuwbouwproject Kerkzicht.‘Residentie Kerkzicht is gelegen in de Kerkstraat, in het centrum van Witgoor. De ligging is ideaal! In de schaduw van de moderne dorpskerk, residentieel en rustig. Op een steenworp van winkels, terrasjes en de school. En ook het Kempisch kanaal met het jaagpad ligt op fietsafstand.’ vertelt Geert Vanderhoydonck, makelaar bij Domestic en verantwoordelijk voor vastgoed in Dessel. ‘Er worden bijna geen nieuwbouwappartementen gerealiseerd in Witgoor, dus we verwachten een vlotte verkoop. Het aanbod is zeer beperkt maar de vraag is aanwezig!’.

‘Het project omvat 10 appartementen, met 1,2 of 3 slaapkamers, telkens voorzien van ruime terrassen. Het project werd opgedeeld in 2 gebouwen met elk een eigen traphal en lift. Er zijn in totaal 4 gelijkvloerse appartementen, 4 appartementen op de eerste verdieping en 2 dakappartementen. ‘ verduidelijkt zaakvoerder Wim Gijs van Domestic Makelaars.

‘Parkings bevinden zich bovengronds aan de achterkant van het gebouw. Ook is er voor elk appartement een kelderberging voorzien. Uiteindelijk is het een kleinschalig project en het past dus perfect in straatbeeld van het dorpse Witgoor. ‘Alle appartementen zullen een E-peil hebben lager dan 30 en ze worden uitgerust met een ventilatiesysteem en vloerverwarming. Elke koper heeft de hand in de afwerking van zijn appartement en kan zelf vloeren, keuken en sanitair kiezen. Groendaken, natuurlijke terrasafscheidingen en een verzorgde tuinaanleg geven de residentie een groen karakter.

De werken zijn reeds gestart en de oplevering is voorzien eind 2023. Een aankoop aan 6% BTW is mogelijk.

Lancering - Start verkoop

  • Zaterdag 1 oktober as. van 10u tot 15u
  • Café De Koerel in het centrum van Witgoor
  • Geen inschrijving vereist

Contactpersoon

Vraag een schatting aanGratis schatting