VOLZET - Gratis lezing financieel expert Pascal Paepen in Geelse Bloemfabriek


22/02/2023

Pascal Paepen speelt op donderdag 27 april een thuismatch! De bekende en geroemde beursexpert is geboren en getogen in Geel en geeft op uitnodiging van Domestic Makelaars een uiteenzetting in de Bloemfabriek op Ten Aard.

(Lees verder onder de foto)


Situatie na crisis

De voorbije jaren waren woelig en grillig voor investeerders. De coronacrisis zorgde voor een beurscrash maar het herstel kwam er snel. De prijzen van het vastgoed schoten flink de hoogte in. Maar na COVID kwam eer de Oekraïnecrisis met, naast het menselijk leed, ook gevolgen voor de economie: een torenhoge inflatie, historisch dure energieprijzen, rentestijgingen, etc.

Bij Domestic Makelaars zag men de afgelopen 3 jaar de gevolgen van deze ‘events’ op de vastgoedmarkt. Een belangrijke constante was dat de prijzen van het vastgoed ook in de Kempen bleven stijgen en ook het aantal transacties bleef intact. Opvallend was dat nog meer investeerders hun heil zochten in vastgoed als inflatiebestendige en veilige belegging. Nieuwbouwprojecten in Kempische gemeentes gingen dan ook vlot de deur uit.

Financieel expert Pascal Paepen

Op uitnodiging van Domestic Makelaars laat beursexpert Pascal Paepen zijn licht schijnen over de financieel-economische actualiteit. Tijdens zijn uiteenzetting zal hij je trachten te overtuigen om toch te investeren, ook nu er een algemeen ‘crisisgevoel’ heerst.

Paepen is bachelor in Financiewezen en Fiscaliteit en master in de Handelswetenschappen. Momenteel doceert hij aan de Thomas Moore Hogeschool in Geel. Van 1993 tot 2012 was hij een succesvol zakenbankier in Brussel en Londen (KBC en Daiwa). Velen onder ons zullen de stem van Pascal kennen omdat hij gedurende 14 jaar een economische rubriek had op Radio 1. Momenteel is hij columnist voor Het Laatste Nieuws en Het Belang van Limburg.

Uiteraard zal Paepen het hebben over de voor –en nadelen van beleggen in vastgoed. Na afloop is er een vragenronde en tijd voor interactie. Domestic Makelaars zal in exclusiviteit een aantal Kempische nieuwbouwprojecten voorstellen die recent vergund werden of in ontwerp zijn.

Praktisch:

Sorry, het evenement zit aan zijn maximum capaciteit. Volg onze social media kanalen om snel op de hoogte te zijn van volgende evenementen.

  • DATUM donderdag 27 april 2023
  • AANVANG start lezing om 19u30
  • LOCATIE Bloemfabriek aan de Vaartstraat te Geel (Ten Aard)
  • Beperkt aantal plaatsen (200) - VOLZET
Vraag een schatting aanGratis schatting