Zillelande - By Cores - Nieuwbouwproject Mol

4 woongebouwen - 84 appartementen

In het voorjaar van 2024 zullen de werkzaamheden van start gaan voor de nieuwe, duurzame en groene woonwijk Zillelande, gelegen langs de Keirlandse Zillen in Mol. De gemeente heeft onlangs de bouwaanvraag voor de eerste 86 appartementen van dit woonproject goedgekeurd. Projectontwikkelaar CORES Development zal een indrukwekkend BEO-veld aanleggen, dat maar liefst 150 meter diep reikt. Hiermee wordt gegarandeerd dat het hele project volledig gasloos zal zijn. Sophie Deprez, Chief Commercial Officer (CCO) bij CORES Development, is enthousiast over de ontwikkelingen: "Zillelande belooft een van de meest aantrekkelijke woonwijken in de Kempen te worden."

De voorverkoop van Zillelande is van start gegaan! Registreer je via onderstaand formulier en één van onze makelaars zal contact met je opnemen.

(lees verder onder de foto)

Een schoolvoorbeeld van duurzaamheid

Aan de westelijke zijde van deze nieuwe woonwijk, strategisch gelegen nabij het stadscentrum en het station, worden vier woongebouwen opgetrokken, met een totaal van 86 appartementen. Deze gebouwen, bestaande uit drie tot vier verdiepingen, bieden een gevarieerde mix van studio's en ruimere appartementen met twee of drie slaapkamers. Deze hoogwaardige appartementen met uitzicht op het toekomstige park zijn bij uitstek geschikt voor bewoners die hun huidige woning willen inruilen voor een comfortabel en energiezuinig nieuwbouwappartement. Tegelijkertijd zijn de kleinere eenheden bedoeld om jonge koppels en vastgoedinvesteerders aan te trekken.

CORES Development heeft zich volledig toegewijd aan duurzaamheid en zet in op een gasloos Zillelande, door het implementeren van hernieuwbare en energiezuinige alternatieven. Denk hierbij aan warmtepompen, groendaken, regenwaterrecuperatie en ecologische corridors. De warmtepompen zullen worden verbonden met een BEO-veld (Boorgaat Energie Opslag), waarbij tot wel 150 meter diep in de grond wordt geboord. Dit is anderhalf keer de hoogte van het beroemde Atomium in Brussel. Met een E-peil dat onder de 30 ligt, kunnen we stellen dat deze appartementen buitengewoon energiezuinig zijn.

Op het bovengrondse niveau zijn enkele bezoekersparkeerplaatsen beschikbaar, terwijl bewoners hun auto's ondergronds kunnen parkeren. Daarnaast zal er in de wijk een autodeelsysteem worden geïmplementeerd, evenals verschillende oplaadpunten voor zowel auto's als fietsen. Dit maakt Zillelande niet alleen een duurzaam woonproject, maar ook een toonbeeld van vooruitstrevende milieuvriendelijke mobiliteit.

Voorverkoop van start gegaan!

De voorverkoop van fase 1 is van start gegaan. Geïnteresseerde kopers kunnen zich nu via onderstaand formulier registreren en één van onze makelaars zal contact met je opnemen.

CORES Development streeft ernaar om in 2025 de allereerste bewoners te verwelkomen. Daarnaast staat er voor het komende jaar de indiening van de bouwaanvraag voor de tweede fase van Zillelande op de planning.

Alle info

  • START VOORVERKOOP 15 NOVEMBER
  • OPENING VERKOOPKANTOOR 15 NOVEMBER: Rondplein 14, Mol
  • INFOWEEKEND 2 & 3 DECEMBER

Registreer je voor de voorverkoop

Ik zoek een
Ik verkies
Aantal slaapkamers
Ik overweeg een aankoop als
UW GEGEVENS
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Vraag een schatting aanGratis schatting