Appartement met 2 slaapkamers

€ 405.000

Ref. 5743352

2310 Rijkevorsel
  • 108 m² Woonoppervlakte
  • kamers2 Slaapkamer(s)
  • 28 m² Terrasoppervlakte
Centraal gelegen in de Leopoldstraat 18-20 te Rijkevorsel, zal dit bijzonder nieuwbouwproject gerealiseerd worden. Op een domein van ca. 5.600m² waarop thans de modernistische erfgoedvilla ‘De Patrijs’ reeds staat, zullen nog 2 urban villa’s verschijnen.

Villa Patrijs naar een ontwerp van architect Eduard Van Steenbergen, dateert uit 1941 en werd gebouwd in opdracht van de familie Van Roey. Het is meteen ook het laatste bouwwerk dat Van Steenbergen tijdens WO II tot een goed einde kon brengen. De villa heeft een hoge architecturale waarde door zijn typisch modernistische vormentaal. De villa bestaat uit twee bouwlagen onder een plat dak, heeft een langgerekt balkvormig rechtervolume met halfcirkelvormige rotonde achteraan. Ze wordt volledig gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke architectuur en zal verdeeld worden in 2 grote villa-appartementen met name een gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers, terras en patiotuin alsook een grote kelder en fietsenstalling/berging. De monumentale trapzaal in marmer zal worden geïntegreerd in het appartement op de 1e verdieping, eveneens met 2 slaapkamers, terras en een grote privé fietsenstalling/berging. Deze design parels zijn maar liefst 156 en 195m² groot.
De 2 nieuwbouw Urban villa’s zullen worden ingepland in het domein om een maximale zon inval te bekomen. De garageboxen, parkeerplaatsen, bergingen en fietsenstallingen bevinden zich in een ondergrondse parkeerkelder onder de nieuwbouw villa’s. Elk van deze bouwvolumes omvat telkens 3 appartementen per woonlaag met respectievelijk 2/3 slaapkamers en een uniek penthouse van maar liefst 152m² en terrassen van 29m².

Zowel de villa als de urban villa’s nestelen zich in het bestaande bomenpatrimonium waarbij de tuin verder wordt aangelegd onder leiding van een tuinarchitect’.

Elk villa-appartement beschikt over een ruim privé terras waarbij de parktuin gemeenschappelijk is.

DUURZAAM EN LUXUEUS WONEN zijn de key woorden van dit project waarbij gekozen wordt voor individuele warmtepompen met geothermische boringen en een pakket zonnepanelen per appartement. De afwerking is individueel naar smaak van de klant te kiezen bij de aangestelde lokale leveranciers.

‘Het project is rustig gelegen, recht tegenover de basisschool en op een boogscheut van het gemeentehuis en het dorpsplein.’
Hierdoor zal u in ‘Parkdomein De Patrijs’ in alle stilte en rust komen wonen.

Voor inzage van de verkoopplannen en verkooplastenboek, kan u vrijblijvend een afspraak maken op kantoor.
  • Delen

Details

Financieel

Prijs
€ 405.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Onder BTW stelsel
ja
Waarde constructie
€ 315.069
Waarde terrein
€ 89.931

Algemene info

Bewoonbare opp.
108,35 m²
Verdieping
1

Indeling

Slaapkamers
2
Terras
ja
Terras 1
28,75 m²

Interesse in deze eigendom?
Contacteer ons!

Appartement ref. 5743352

Schoenmaekers
Dirk Schoenmaekers
BIV 500 146
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u in en mis geen enkele eigendom meer dat binnen uw zoekcriteria past
Meer aanbod van het type Appartement Meer aanbod van het type Appartement Meer aanbod van het type Appartement In Rijkevorsel Te koop In Rijkevorsel
Vraag een schatting aanGratis schatting