Appartement te koop in Kasterlee

€ 252.500

Ref. 5531012

Geelsebaan 65, 2460 Kasterlee
  • 78 m² Woonoppervlakte
  • kamers1 Slaapkamer(s)
  • 11 m² Terrasoppervlakte
MODERNE ARCHITECTUUR EN EEN DUURZAAM GEBOUW OP EEN TOPLIGGING!
Langs de Geelsebaan in het hartje van Kasterlee worden 20 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 2 gebouwen. Het projectgebied ligt ca. 50m van de straat en vormt een groene oase in het dorp. De grote monumentale bomen zullen blijven staan en gaan zorgen voor een exclusief parkgevoel.
Architectenkantoor ‘D&A’ uit Lommel tekende een eigentijds project dat perfect opgaat in de groene omgeving.
De ligging van het project is werkelijk uniek! De markt van Kasterlee, buurtwinkels en supermarkten, scholen en de vele terrasjes, … alles ligt op wandelafstand. Sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in sportcentrum Duineneind of in de fitness aan de overkant van de straat. Natuurliefhebbers moeten maar enkele minuten wandelen en ze zijn aan de Nete of in Provinciaal Domein De Hoge Mouw.
In elke gebouw zijn er 4 gelijkvloerse appartementen, 4 appartementen op de eerste verdieping en 2 penthouses. Er is keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Er is een grote ondergrondse parkeergarage met tevens privatieve bergingen en een fietsenstalling.
De start van de werken is gepland voor september 2023.
De bouwheer ging een samenwerking aan met SEDS voor de energievoorziening in het project. Aangezien fossiele energiebronnen al een tijdje uit den boze zijn, werd hier gekozen voor een collectief systeem van geothermie. Met een innovatief en duurzaam systeem voorziet SEDS collectieve wooneenheden van sanitair, warm water en seizoensgebonden comforttemperatuur. Zo vormt het een kwalitatief én betaalbaar antwoord op de vervuilende verwarmingsinstallaties die vandaag in appartementsgebouwen gebruikt worden. SEDS zorgt voor een hoog wooncomfort met een laag energieverbruik.
De appartementen zullen een extreem laag E-peil hebben (
  • Delen

Details

Financieel

Prijs
€ 252.500

Algemene info

Bewoonbare opp.
78,00 m²
Verdieping
1
Verdieping(en)
2

Indeling

Slaapkamers
1
Terras
ja
Terras 1
11,00 m²

Interesse in deze eigendom?
Contacteer ons!

Appartement ref. 5531012

Daems
Jan Daems
BIV 500 777
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u in en mis geen enkele eigendom meer dat binnen uw zoekcriteria past
Meer aanbod van het type Appartement Meer aanbod van het type Appartement Meer aanbod van het type Appartement In Kasterlee Te koop In Kasterlee
Vraag een schatting aanGratis schatting