Wonen tussen de boomgaarden - Lancering Deycke Fase 2


11/06/2024

In de Appelstraat in Oud-Turnhout, gelegen aan het binnenplein achter de Steenweg op Sevendonk, zullen weldra 14 nieuwbouwwoningen verrijzen. Het maakt deel uit van het nieuwbouwproject Deycke, waarvan de lancering uiterst succesvol bleek. Nu de verkoop van de tweede fase begint, wordt opnieuw een grote vraag verwacht.

Succesvolle eerste fase

Peter Sledsens, de Domestic-makelaar verantwoordelijk voor de verkoop, benadrukt het succes van de eerste fase: "We zijn zeer tevreden dat al 75% van de appartementen en tuinwoningen in fase 1 verkocht is. Dit toont aan dat er een grote behoefte is aan kwalitatieve woningen in een groene en rustige omgeving."


De kopers bestaan uit een goede mix van Oud-Turnhoutenaren en mensen van buitenaf, zo bevestigt Peter: "Een groot deel van onze kopers zijn mensen afkomstig uit Oud-Turnhout zelf die op zoek waren naar een woning of appartement in eigen dorp. Anderzijds hebben we toch ook een aantal kopers ontmoet die gevallen zijn voor de unieke ligging van dit project en dus gaan verhuizen naar Oud-Turnhout.”

Duurzaam en gezinsvriendelijk

De tweede fase omvat de bouw van 14 duurzame en grondgebonden woningen. Deze woningen zijn niet alleen voorzien van de meest duurzame technieken (warmtepomp, zonnepanelen, regenrecuperatie, …), maar zijn ook nog eens ruim bemeten. Tel daar nog een carport, private tuin met tuinberging bij en je begrijpt meteen waarom dit de droomwoning van veel jonge gezinnen zal worden. “Het klopt dat we bij deze woningen voornamelijk jonge gezinnen verwachten aan te trekken. De combinatie van de private en gemeenschappelijke tuin, de energiezuinigheid en een veilige, autoluwe woonomgeving maakt deze woningen bijzonder aantrekkelijk,” zegt Peter Sledsens. “Bovendien biedt de nabijheid van scholen, supermarkten en openbaar vervoer een extra voordeel voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een plek waar ze zich langdurig kunnen vestigen.”

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee types woningen: 9 woningen beschikken over 3 slaapkamers, terwijl 5 woningen zijn uitgerust met 4 slaapkamers. "De woningen met 4 slaapkamers zijn werkelijk uniek. Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom met aansluitend een ruime dressing. De droom van elke vrouw! Alsof dat nog niet genoeg is, heb je op die verdieping ook nog eens een zonnig dakterras. Dat ben ik toch nog niet te vaak tegengekomen in mijn lange carrière”, stelt Peter. 

Tussen de boomgaarden

De gemeente Oud-Turnhout staat algemeen bekend als een waar wandel- en fietsparadijs, met o.a. natuurgebied Landschap De Liereman waar men tot rust kan komen. Misschien iets minder bekend is het feit dat Oud-Turnhout ook een echte fruitgemeente is. Het project Deycke bevindt zich dan ook vlak naast zulke appel- en perengaard, wat werkelijk unieke zichten garandeert. Deze groene omgeving tracht men maximaal door te trekken naar het project. Een grote gemeenschappelijke (be)leeftuin verbindt de verschillende gebouwen en moet een aangename ontmoetingsplaats worden waar zowel kinderen als ouderen kunnen ontspannen.

(Lees verder onder de foto)

Bezoek de Modelwoning

Geïnteresseerden kunnen de modelwoning bezoeken op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 13:00 uur aan de Neerstraat 52. Voor meer informatie over het project en om een afspraak te maken, kan u ons telefonisch bereiken op 014/61.03.86.

Vraag een schatting aanGratis schatting