Versterking in regio Hoogstraten, Rijkevorsel, Merksplas en Malle


25/10/2023

Domestic Makelaars is trots een nieuwe topmakelaar te kunnen voorstellen. Dirk Luyckx 49 jaar), een ervaren en commercieel talent, zal vanuit het kantoor in Beerse de regio Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Malle gaan behartigen. Domestic Makelaars wil haar marktpositie in de regio Kempen versterken en de komst van Dirk speelt daar een belangrijke rol in.


Lokale verankering in de Kempen

Dirk heeft, ook letterlijk, al heel wat kilometers op de teller. Hij was jarenlang ondernemer in de speelgoedbranche en daarna  actief in de autosector als fleetadvisor  bij garage Barto  Ook is hij voorzitter van Unizo Beerse en bestuurslid van Ondernemend Beerse en hij heeft bijgevolg een breed netwerk in de lokale bedrijfswereld. Dirk is geboren en getogen in de Kempen. Hij woont momenteel met zijn gezin  in Beerse en kent zijn werkterrein dus door en door.

Jouw vastgoedpartner in de Kempen

Domestic Makelaars zal haar imago van ‘Kempische makelaar’ nog te versterken. Voor de regio ‘Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Malle’ hadden we tot op heden nog geen vast aanspreekpunt, maar deze leemte zal Dirk vanaf nu invullen. Domestic Makelaars heeft al 6 kantoren in de Kempen (Mol-Turnhout-Beerse-Retie-Dessel-Lichtaart) en is één van de grootste makelaars in de regio.

Wens je een waardebepaling van jouw woning?

Dirk staat voor je klaar:

Dirk Luyckx
Telefoon: 0475 32 57 71
E-mailadres: dl@domestic.be 


Vraag een schatting aanGratis schatting