THUISJACHT: Christophe Wouters - Makelaar op mensenmaat


14/04/2024

Christophe Wouters runt samen met Bas Van Schaik het Domestic kantoor in Turnhout. Hij neemt verschillende regio’s voor zijn rekening. Als rasechte Kempenaar kent hij de omgeving en de inwoners ervan op zijn duimpje. “Domestic? Dat is vastgoed op mensenmaat”, zegt deze makelaar.

Liefde voor lokaal

Christophe zijn regio strekt zich uit over Vosselaar, Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Gierle, Lille, Wechelderzande en Ravels. Wonen in de Kempen geeft een groot dorpsgevoel.


“Het lokale aspect is bij Domestic enorm belangrijk. We zijn bijvoorbeeld hoofdsponsor van de voetbalploeg in Vosselaar. Ook werken we samen met plaatselijke spelers. Zo hebben we een vaste contactpersoon voor EPC’s of asbest waarop we kunnen rekenen.”


Het grote voordeel van Christophe's regio is dat je buiten de ‘cirkel’ kan kijken. “De omgeving waar ik werk en woon, heeft zoveel pluspunten. Je zit zo in de natuur. De kinderen zitten steeds vlak bij de jeugdbeweging of sportclub."


Het ‘terrein’ van Christophe omvat verschillende gemeenten, omringd door groen - dicht bij elkaar. “Je hebt de Kempense Heuvelrug die zich uitstrekt over Herentals en Kasterlee. Maar even goed de Vosselaarse Konijnenberg waar je kan mountainbiken en wandelen.”

Heiend in Lille is een prima voorbeeld van een verkaveling die erg in trek is. Het bevindt zich in zonevreemd gebied, is vlot bereikbaar en ligt pal tussen de bossen. “Voor iedere gegeerde wijk heb je een prima alternatief. Eigenlijk is dit een topregio.”

Dat merken ook mensen buiten de Kempen op.

“Ze trekken van de grote stad naar plaatsen waar een dorpsgevoel heerst. De Kempense eigenheid krijgt een nieuwe, interessante invulling. Potentiële kopers gaan op zoek naar de beste - en betaalbare - omgeving voor hun gezin. Dichtbij hobby’s, scholen of de natuur. Deze streek biedt de ideale oplossing.” 

Vastgoed in verschuiving

Volgens Wouters transformeerde de verkopersmarkt zich in een kopersmarkt. “Je kan terug rustig vergelijken. Er is ruimte voor onderhandeling. Maar vaak ontbreekt de durf bij jonge kopers.” 

Wij zorgen voor jouw vastgoed

De vastgoedspecialist draagt een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Zo vindt hij dat de baseline van Domestic op hun lijf is geschreven.


“‘Wij zorgen voor uw vastgoed’ is eigenlijk de perfecte zin. Mensen rekenen niet alleen op onze kennis maar ook op een blijvende service. 9 to 5 hoort er bij mij niet bij. Vastgoed - da’s een passie. Aan de verkoop of verhuur van een woning kleven immers veel emoties. Daar mag je niet te vlot over gaan. Het is belangrijk om rust te brengen in het hele traject.”


Christophe legt steeds die extra mile af voor het comfort van de klant.
“Een bezoek is geslaagd wanneer de klant voelt dat we een meerwaarde bieden. Dat ze niet in contact staan met een ‘gladde paling’ maar kunnen rekenen op een betrouwbare partner. De fond of basis bij Domestic zit zeker goed.”


Zo draait het volgens de vastgoedspecialist niet om valse sales. Geloofwaardigheid en vertrouwen uitstralen, vormen de sleutels tot een langdurige samenwerking.
“Ook na een verkoop of verhuur, blijven wij het aanspreekpunt. Dat is het voordeel van werken in de regio waarin je woont. Je bouwt een duurzaam netwerk op.”


Dat uit zich in nauwe contacten - zelfs na de samenwerking. “Ook na aankoop sturen klanten foto’s van hun verbouwde woning. Daar zitten vaak pareltjes tussen!”

Domestic Dillema

Appartement / ✅ Huis

Pizza / ✅ Frietjes
✅ Bellen / Mailen
✅ Citytrip / Bergwandeling
✅ Dorp / Grote Stad

Landelijk / ✅ Modern


Vraag een schatting aanGratis schatting