Start verkoop fase 2 Residentie De Zevenster - Retie


04/08/2023

Momenteel wordt er op de markt van Retie hard gewerkt aan de voltooiing van Residentie 'De Zevenster', een schitterend nieuwbouwproject dat een grote en positieve impact zal hebben op de dorpskern. Wim Gijs, zaakvoerder van Domestic Makelaars, herinnert zich nog  goed de lancering van het project 2 jaar geleden: 'De interesse was overweldigend! Tijdens het infomoment was het een ware overrompeling. In een mum van tijd waren 30 van de 38 wooneenheden verkocht. Dit hadden we met ons kantoor nog nooit meegemaakt.'

(lees verder onder de foto)


Ondertussen is fase 1 volledig uitverkocht en de oplevering is gepland voor het voorjaar van 2024.

Maar Wim Gijs heeft goed nieuws voor nieuwe kandidaat-kopers: 'Op zaterdag 26 augustus starten we met de verkoop van fase 2, goed voor 20 appartementen, 3 woningen en 2 handelspanden'.
Gaat de geschiedenis zich herhalen? 'De vraag naar energiezuinige en duurzame appartementen en woningen blijft groot. Dit project is fantastisch goed gelegen en Retie is een populaire gemeente met veel groen en natuur. De vlotte verbinding met de E34 is een belangrijk pluspunt' zegt Wim en hij verwacht dus veel interesse.
Domestic Makelaars nodigt iedereen van harte uit voor de lancering van deze nieuwe fase.

Praktische info:

  • Zaterdag 26/08 van 09u30 tot 13u00
  • Brasserie @Cabasse - Markt Retie
  • Iedereen welkom zonder inschrijving
  • Meer info? Tel. Wim Gijs 0477/92.11.55 of wg@domestic.be


Vraag een schatting aanGratis schatting