Seppe Odeyn en Domestic Makelaars gaan samen voor 10 op 10!


05/12/2022

Op zondag 18 december as. kan er sportgeschiedenis geschreven worden want Seppe Odeyn gaat dan voor een 10e opeenvolgende zege in ‘De Hel van Kasterlee’.Seppe Odeyn is een 35-jarige topatleet uit Herent. In 2013 pakte hij zijn eerste overwinning in de beruchte winterduatlon. De deelnemers moeten er 15 km lopen, 120 km mountainbiken en 30 km lopen.

Odeyn raakte in de ban van de Hel en zette ondertussen een onwaarschijnlijk straffe reeks neer van 9 zeges. Het spreekt voor zich dat dit jaar alle ogen op hem zullen gericht zijn want iedereen gunt de sympathieke atleet een 10e triomftocht.
In 2016 en 2021 pakte Odeyn ook de wereldtitel duatlon op de lange afstand. Maar dit jaar verwierf Seppe pas echt nationale bekendheid met zijn gesmaakt optreden in de Container Cup (VT4) waarin hij 2e eindigde.
Na twee corona-edities belooft de Hel van Kasterlee dit jaar opnieuw een groot volksfeest te worden. De meer dan 400 deelnemers wacht opnieuw een legendarische finish in de sporthal aan Duineneind.
Domestic Makelaars is trots met een prominente plaats op de speciaal ontworpen wedstrijdoutfit van Seppe Odeyn. De link tussen Domestic Makelaars en de Hel van Kasterlee is immers heel sterk. Het was zaakvoerder Jan Daems die in 2001 het concept voor de race bedacht en de eerste 5 edities organiseerde.

Seppe Odeyn voelt zich thuis in de Hel … voor al het andere vastgoed is er Domestic Makelaars!

Vraag een schatting aanGratis schatting