Opening zesde kantoor in de Turnhout


06/01/2021

Domestic Makelaars opent een gloednieuw filiaal in Turnhout. Daarmee vestigt het immobiliënkantoor zich op een zesde locatie in de Kempen, en verstevigt het zijn positie in onze regio. De andere kantoren liggen in Mol, Beerse, Retie, Dessel en Lichtaart.

Domestic Makelaars is sinds 2005 actief in de Kempische vastgoedsector. Het nieuwe kantoor in Turnhout is een logische stap voor het bedrijf. “We hadden al een heel wat klanten in Turnhout en konden er in veel transacties bemiddelen. Door de levendige en groeiende vastgoedmarkt, wilden we er ook fysiek aanwezig zijn.’ zegt Bas van Schaik van Domestic Makelaars Turnhout. “We hopen met het nieuwe kantoor ook klanten uit Oud-Turnhout, Kasterlee, Ravels en Lille te bereiken.” De opvallende witte villa aan de Kempenlaan is ruim genoeg voor de toekomstige groeiplannen van het makelaarsbedrijf. Samen met Christophe Wouters zet Van Schaik zijn schouders onder het nieuwe filiaal.

Verbreding van aanbod

“We merkten de voorbije maanden meer vraag op naar vastgoed in een hogere prijsklasse. Het is onze bedoeling om ons hier in de toekomst meer op te richten”, zegt Van Schaik. “Maar we blijven in elke prijsklasse aanwezig, van kleine studio’s en appartementen tot grote woningen en exclusief vastgoed.” Domestic Makelaars biedt ook nieuwbouwprojecten aan in samenwerking met projectontwikkelaars en de eigen vastgoedpoot, Domestic NV.

Domestic Makelaars zal de komende maanden nog van zich zal laten horen. “Er staan een aantal knappe nieuwbouwprojecten in de steigers. En binnenkort lanceren we een nieuwe website.”

Bron: Made-In


Jouw woning verkopen in Turnhout?

Jouw woning verkopen in Turnhout?

Wij zijn sinds 2005 actief als bemiddelaar bij de verkoop van residentieel vastgoed. Ons team van ervaren, erkende en professionele makelaars staat dagelijks paraat om verkopers en kandidaat-kopers deskundig te begeleiden. 

Vraag een GRATIS schatting aan van je woning
Vraag een schatting aanGratis schatting