Modulair bouwen zet opmars voort in de Kempen


18/09/2023

Domestic Makelaars verkocht vorig jaar een aantal bouwpercelen in de goed gelegen verkaveling ‘Elsakker’ te Dessel aan Noust. Het bedrijf uit Lommel, gespecialiseerd in modulair bouwen, realiseerde er de afgelopen weken drie fraaie woningen die nu te koop staan.

(Lees verder onder de foto)

Modulair bouwen - dé bouwvorm van de toekomst

Wim Gijs van Domestic Makelaars is er zich van bewust dat nog niet veel Vlamingen vertrouwd zijn met modulair bouwen. ‘In een productiehal te Lommel worden de modules geassembleerd en alle nutsvoorzieningen worden aangebracht. Zijn de modules klaar? Dan vervoert Noust ze naar het bouwperceel waar ze nauwgezet worden gemonteerd. Noust slaagt erin om een droomwoning te creëren in 10 à 12 weken tijd. Noust werkt met zoveel mogelijk Belgische materialen.’
Modulaire woningbouw is dé bouwvorm van de toekomst! Je krijgt een duurzame en uiterst energiezuinige woning die beantwoordt aan de strengste energie- en isolatienormen. De ecologische voetafdruk wordt dus tot een minimum beperkt.

De snelle bouwmethode zorgt ook voor financiële voordelen. Zo moet de koper minder lang kosten betalen voor zijn of haar huidige woonst en loopt het overbruggingskrediet minder lang.

3 nieuwbouwwoningen

In Dessel kan men op zaterdag 23 september drie woningen bekijken van Noust, één open bebouwing en twee gekoppelde woningen.
‘Voor kandidaat-kopers is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met de voordelen van houtskeletbouw, een bouwtrend die in Scandinavië al sinds vele jaren is ingeburgerd.’ zegt Wim Gijs, zaakvoerder van Domestic Makelalaars. ‘Houtskeletbouw is duurzaam en zorgt voor een energiezuinige woonst. Het is een snelle, droge en efficiënte bouwmethode die uiterst brandveilig is. Bovendien is een gezond binnenklimaat gegarandeerd.’
De woningen in Dessel bestaan gelijkvloers uit een leefruimte met een semi-open keuken, een inkomhal met gastentoilet en een berging/wasplaats. Op de verdieping zijn er telkens 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en ligbad. Buiten is er een carport met buitenberging voor de fietsen.

Iedereen is van harte welkom. Reserveren is niet nodig.

Kijkdag - Praktische info

  • Kijkdag op zaterdag 23 september van 10u00 tot 14u00
  • Adres: Karel Oomsstraat - Dessel
  • Contactpersoon: Wim Gijs - 0477/92.11.55
Vraag een schatting aanGratis schatting