Nieuwbouwzondag - 23 april

De verkoop van nieuwbouwappartementen zit terug in de lift! Nieuwbouw staat synoniem voor duurzaamheid en energiezuinigheid. Dit is immers ook decretaal verplicht. Kopers zijn sinds de energiecrisis extra gevoelig voor het E-peil van hun vastgoed en bij nieuwbouw is dat steeds top.

Anderzijds zijn er opnieuw veel investeerders die op zoek zijn naar een rendabele vastgoedbelegging. De beurzen waren de voorbije maanden zeer volatiel en vastgoed is dan ook een veilige haven voor beleggers.

De nieuwe editie van de Nieuwbouwzondag komt dus op het juiste moment. Op zondag 23 april zetten we met Domestic Makelaars de deuren open van 3 projecten. Je bent welkom zonder afspraak tussen 13u00 en 16u00.

Projecten in de kijker

De volgende 4 projecten kan je tijdens de Nieuwbouwzondag bezoeken:

Dit iconische gebouw op de hoek van de Bisschopslaan en de Antwerpsesteenweg nadert zijn voltooiing. Er zijn momenteel nog 10 appartementen te koop. Maak van de gelegenheid gebruik om dit markante project te ontdekken. Bouwheer Dirk Schoenmakers is persoonlijk aanwezig om tekst en uitleg te geven.

In de groene en kindvriendelijke verkaveling Elsakker is het heerlijk rustig wonen. Het centrum ligt op wandelafstand. Het bekende bouwbedrijf RDK realiseerde er een aantal verzorgde woningen (vrijstaand en gekoppeld) met telkens 3 slaapkamers, een garage en tuintje. Onze collega Geert toont je met plezier de nog beschikbare woningen.

Dit moderne en eigentijdse project is gelegen in het pittoreske Vorst. Maar ook voor investeerders zijn er zaakjes te doen. Het internationaal befaamde Nike ligt immers op een steenworp van dit project en er is dus een grote vraag naar huurappartementen. Onze collega’s Els en Mats zullen je meer duiding geven.

Iedereen welkom!

Vraag een schatting aanGratis schatting