Woonproject Hof ter Dorpe schenkt extra kwaliteit en groen aan de dorpskern van Oud-Turnhout

Een nieuw ontwerp

Begin dit jaar nam projectontwikkelaar Van Roey Vastgoed (Rijkevorsel) de moeilijke maar moedige beslissing om het project “het Dorpshof” te herontwikkelen. Er werd een nieuw architectenbureau aangesteld (a2o Architecten uit Hasselt) en samen met hen ging Van Roey Vastgoed letterlijk opnieuw aan de tekentafel zitten.


Van bij de start van het nieuwe ontwerp werd de feedback van de buurt meegenomen. Dit resulteert in een prachtige woonomgeving voor de toekomstige bewoners die met de commerciële ruimten ook bijdraagt aan de verdere uitbreiding van de lokale middenstand. Zo wordt een buurt gecreëerd die een kwalitatieve en groene aanvulling vormt op de gezellige dorpskern van Oud-Turnhout. 


En bij een nieuw project hoort een nieuwe naam. Omwille van de focus op het maximaal bewaren van de bestaande tuin werd er geopteerd voor “Hof ter Dorpe”: een knipoog naar het verleden, maar tevens een nieuwe start.

40 appartementen, 4 gezinswoningen en 2 handelsruimtes


Het nieuwe project omvat 40 appartementen in verschillende formaten. Er zijn compacte studio’s maar ook royale appartementen met 3 slaapkamers. Verder zijn er 4 gekoppelde gezinswoningen en 2 handelsruimtes. Voor ieder wat wils dus. Alle wooneenheden voldoen uiteraard aan de BEN-normen. De parkeerplaatsen zijn ondergronds.

Dit nieuwbouwproject is volledig gehuld in het groen én bevindt zich in de levendige dorpskern. De toekomstige bewoners zullen door de slimme architectuur van een royale lichtinval kunnen genieten en ze zullen kunnen beschikken over een zonovergoten tuin of terras met veel privacy.

Toekomstige kopers vinden in projectontwikkelaar Van Roey Vastgoed een stabiele en betrouwbare partner met een zeer lange en rijke geschiedenis en met haar wortels in de Kempen. Van Roey Vastgoed vermarkt jaarlijks ca. 250 appartementen en is een bondgenoot in de creatie van aangename woon-, werk- en leefomgevingen. Waardes als kwaliteit, openheid en samenwerking worden hoog in het vaandel gedragen.


Wil jij graag kennismaken met woonproject Hof ter Dorpe in Oud-Turnhout?

Op dinsdag 7 september 2021 wordt ‘Hof ter Dorpe’ boven de doopvont gehouden met een feestelijke lancering. Vanaf 19u00 is iedereen van harte welkom in het Zomerterras ‘Hof ter Dorpe’ op de locatie waar het project zal verrijzen (Dorp 21 – 2360 Oud-Turnhout)

Graag jouw komst bevestigen via www.hofterdorpe.be

Voor meer info: Bas Van Schaik 0468/48.11.22 of David Van den Heuvel 0473/91.10.94

Vraag een schatting aanGratis schatting