Wij zijn Domestic,
Wij zijn de Kempen

Al sinds 2005 is Domestic Makelaars dé specialist voor de verkoop van residentieel vastgoed in de Kempen. Een team van twaalf ervaren, erkende en professionele makelaars staat dagelijks paraat om verkopers en kandidaat-kopers deskundig te begeleiden. We werken vanuit vijf kantoren en zijn de in de hele regio vlot bereikbaar.

Hoe pakken we dit aan?

Domestic Makelaars begeleidt jou als
eigenaar tijdens het volledige verkoopproces

 1. Verkooppprijs bepalen

  Het is van essentieel belang dat u met een correcte en haalbare verkoopprijs het verkoopproces start.

 2. Publiciteit voeren

  Zowel online als offline zetten wij uw eigendom in de kijker. Wij beschikken over een brede waaier aan effectieve publiciteitskanalen.

 3. Verkoopdossier samenstellen

  Samen met u nemen wij de vele verplichte attesten in het verkoopdossier op met o.a. EPC of EPB, bodemattest, stedenbouwkundig uittreksel, keuringsattest elektriciteit enzovoort.

 4. Kandidaat-kopers informeren

  Stellen klanten telefonisch of via mail vragen over uw eigendom? Wij helpen hen vriendelijk verder met de grootste professionaliteit.

 5. Plaatsbezoek begeleiden

  Wanneer potentiële kopers uw eigendom bezoeken, is steeds een van onze makelaars aanwezig.

 6. Onderhandelen

  Wij leiden de onderhandelingen en geven de eigenaar het beste advies. De eigenaar heeft uiteraard altijd het laatste woord.

 7. Verkoopovereenkomst opmaken

  In samenspraak met onze jurist stellen wij een compromis op. Voor de ondertekening lezen de aangeduide notarissen de tekst na.

 8. Verkoop tot akte afronden

  Bij het verlijden van de notariële akte begeleiden wij u met raad en daad. Wij controleren o.a. of het voorschot tijdig door de koper wordt betaald.

Vraag een gratis schatting aan

Waarom moet je kiezen
voor Domestic?

 • Wij zijn de Kempen

 • Persoonlijk contact

 • Met kennis en ervaring

Lees meer over onze aanpak

Bij Domestic Makelaars bouwen wij op uw vertrouwen

Vastgoedmakelaars gaan aan de slag met het eigendom (lees: kapitaal) van anderen. Dit vergt een sterke vertrouwensrelatie! We zijn ons zeer goed bewust van de grote verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. We gaan dan ook tot het uiterste om de belangen van onze opdrachtgevers te behartigen.
Dat vertrouwen garanderen wij natuurlijk ook aan onze kandidaat-kopers. Een onroerend goed aanschaffen is immers geen alledaagse beslissing. Voor de meesten is dit zelfs een belangrijke stap in hun leven. Daarbij willen wij u, kandidaat-koper, zo goed mogelijk begeleiden.